Tender Manager

Ben jij die proactieve en enthousiaste Tender Manager die wij zoeken?

Wij zijn op zoek naar een proactieve en enthousiaste sales en tender manager die het fantastisch vindt om ons A-merk in waterbeheer in de markt te zetten. Een sales professional die net dat stapje extra weet te zetten en thuis is in begeleiden en sturen van het aanbestedingsproces bij overheden.

De functie:

Als sales en tender manager ben je verantwoordelijk voor het verbeteren van de bestaande marktpositie en de uitvoering van het volledige tenderproces van Conver in binnen- en buitenland. Dit doe je door het opstellen en uitvoeren van een ambitieus sales- en tenderplan. Je vertaalt de behoefte van de overheden naar een tenderpropositie en bewaakt de voortgang van het tenderproces. Jij bent de spil in de organisatie en zorgt voor de onderlinge afstemming van de financiën, engineering en externe stakeholders. Bij een succesvolle aanbesteding, leid jij de contractbesprekingen en zorg je voor de tijdsbewaking. Daarnaast onderhoudt de goede relaties met dealers en importeurs in stand en versterkt deze.  Samen met de afdeling Marketing zorg je voor de juiste promotie van de merken. Door jouw inzicht in de markt voorzie je de engineeringsafdeling van ideeën voor productontwikkeling die bijdragen aan de verbetering van onze marktpositie in de markt.

Het profiel:

Je hebt al een aantal jaar ervaring als sales en tender manager. Jij bent enthousiast, positief, georganiseerd en oplossingsgericht zowel voor je klanten als voor je collega’s. Klanten tevreden te houden is jouw leidraad. Het werken en behalen van targets is voor jou een uitdaging. Je hebt een passie voor onze branche en kent de spelers in de markt. Je hebt HBO werk- en denkniveau en bent bereid om ongeveer 30% van je tijd in het buitenland te zijn. Uiteraard beheers je de Nederlandse en Engelse taal; Frans en Duits zijn een pré

Wij bieden:

Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor onze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur dan je brief met motivatie en CV naar werkenbij@dutchpowercompany.com Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Chris Voets (T 06-22382803).

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Mechanical Engineer

Ben je creatief in het bedenken van technische oplossingen? Lees dan verder...

C485 met elektrische bediening

C485 met elektrische bediening