Service

Wij staan voor u klaar met raad en daad 

Wanneer u een machine van Conver aanschaft, dan geniet u van talloze voordelen. Ook na de aankoop blijft u profiteren. We hebben een wereldwijd dealernetwerk en delen met hun al onze kennis en ervaring om u beter te kunnen helpen met de aftersales.  Ook bij onverwachte situaties kunt u altijd rekenen op de servicemonteurs van uw Conver dealer of een van de specialisten van Conver. Reparatie, onderhoud of onderdelen onze experts kunnen u ongeacht het bouwjaar altijd helpen. 

Neem contact met ons op

De originele onderdelen van Conver

Een machine bestaat uit talloze onderdelen en pas wanneer alles klopt kunt u spreken van perfectie. Het is de optelsom van factoren die zorgt voor het grote verschil. Die perfectie kunt u van een Conver machine verwachten. Over elk detail is nagedacht en daardoor kunt u vertrouwen op een machine die door en door betrouwbaar is. Dezelfde betrouwbaarheid kunt u verwachten van onze werktuigen en onze onderdelen. 

Houdt daarom u machine in topconditie met de kwaliteitsonderdelen van Conver. Deze onderdelen zijn speciaal ontworpen om maximaal te presteren onder de zwaarste omstandigheden en minimaliseren de kans op uitval. Houd uw machine in optimale conditie en bestel originele Conver onderdelen via  onderdelen@conver.com of stuur een whatsapp bericht naar 06 392 812 61. 

Bestel hier uw onderdelen

Financial lease

Als u kiest voor financial lease, spreidt u de aanschafkosten en wordt u de eigenaar van de machine. De maandelijkse kosten zijn exact bekend en u betaald een vaste rente over de vastgestelde periode. U kunt kiezen uit een looptijd van 36 of 48 maanden. Voor één scherp maandbedrag kunt u zich focussen op wat er echt toe doet, namelijk ondernemen! Vraag naar de mogelijkheden.

Vraag een gratis offerte aan

 
 
 

De specialist in machines

Varende machines

Amfibische machines

Rijdende machines

Het zit in onze natuur

Waarom Conver?

Wij zijn een producent die machines ontwikkelt en bouwt die grensverleggend zijn. Het is ons streven om machines te produceren waarmee op een verantwoorde manier invulling gegeven kan worden aan waterbeheer.

Door onze kennis en ervaring kunnen wij maatwerkoplossingen leveren voor varende, amfibische en rijdende machines. Zo ontwikkelen wij verschillende typen maaiboten, maaiverzamelboten en baggerboten die breed inzetbaar zijn vanaf het water. Voor de maaiboten hebben wij speciale Conver boottrailers ontwikkeld. Gaat uw voorkeur uit naar een amfibische machine, dan hebben wij mogelijkheden waarmee u op elk terrein beter uit bent. Dat geldt ook voor machines die op het land werken. Conver heeft verschillende rijdende machines, waaronder driewielers, rupsdragers en borstelmachines.

Wij zijn er van overtuigd dat innoveren de enige manier is om te overleven. Op dit moment zijn wij bezig om machines te ontwikkelen, waarbij het milieu minimaal belast wordt. Machines waarmee we ook in de toekomst maximaal kunnen presteren. Wij vinden het belangrijk om uw wensen te vertalen naar de beste oplossing. Ook dat zit in onze natuur.


Grensverleggend
Kennis & ervaring
Op maat gemaakt

Kom gerust langs voor een adviesgesprek