Service

Wij staan voor u klaar met raad en daad 

Wanneer u een machine van Conver aanschaft, dan geniet u van talloze voordelen. Ook na de aankoop blijft u profiteren. We hebben een wereldwijd dealernetwerk en delen met hun al onze kennis en ervaring om u beter te kunnen helpen met de aftersales.  Ook bij onverwachte situaties kunt u altijd rekenen op de servicemonteurs van uw Conver dealer of een van de specialisten van Conver. Reparatie, onderhoud of onderdelen onze experts kunnen u ongeacht het bouwjaar altijd helpen. 

Neem contact met ons op

De originele onderdelen van Conver

Een machine bestaat uit talloze onderdelen en pas wanneer alles klopt kunt u spreken van perfectie. Het is de optelsom van factoren die zorgt voor het grote verschil. Die perfectie kunt u van een Conver machine verwachten. Over elk detail is nagedacht en daardoor kunt u vertrouwen op een machine die door en door betrouwbaar is. Dezelfde betrouwbaarheid kunt u verwachten van onze werktuigen en onze onderdelen. 

Houdt daarom u machine in topconditie met de kwaliteitsonderdelen van Conver. Deze onderdelen zijn speciaal ontworpen om maximaal te presteren onder de zwaarste omstandigheden en minimaliseren de kans op uitval. Houd uw machine in optimale conditie en bestel originele Conver onderdelen via  onderdelen@conver.com of stuur een whatsapp bericht naar 06 392 812 61. 

Bestel hier uw onderdelen

Financial lease

Als u kiest voor financial lease, spreidt u de aanschafkosten en wordt u de eigenaar van de machine. De maandelijkse kosten zijn exact bekend en u betaald een vaste rente over de vastgestelde periode. U kunt kiezen uit een looptijd van 36 of 48 maanden. Voor één scherp maandbedrag kunt u zich focussen op wat er echt toe doet, namelijk ondernemen! Vraag naar de mogelijkheden.

Vraag een gratis offerte aan

 
 
 

De specialist in machines

Maaiboten

Maaiverzamelboten

Baggerboten

Amfibische machines

Elektrische machines

Het zit in onze natuur

Waarom Conver?

Wij zijn een fabrikant die grensverleggende machines ontwikkelt en produceert. Ons doel is om machines te maken die verantwoord waterbeheer mogelijk maken.

Met onze kennis en ervaring kunnen wij maatwerk leveren voor varende, amfibische en rijdende machines. Zo hebben wij diverse typen maaiboten, maaiverzamelboten en baggerboten ontwikkeld, die breed inzetbaar zijn in het water. Daarnaast hebben wij een speciale Conver boottrailer ontwikkeld. Als u de voorkeur geeft aan een amfibievoertuig, hebben we verschillende opties om u op elk terrein beter te laten presteren.

Innoveren is vooruitdenken. Op dit moment zijn wij bezig om machines te ontwikkelen waarbij het milieu minimaal belast wordt. Machines waarmee u ook in de toekomst maximaal kunnen presteren. Wij vinden het belangrijk om uw wensen te vertalen naar de beste oplossing. Ook dat zit in onze natuur.


Grensverleggend
Kennis & ervaring
Op maat gemaakt

Kom gerust langs voor een adviesgesprek