Voorwaarden

Inkoopvoorwaarden

Algemene inkoop- en (onder)aannemingsvoorwaarden van Alamo Group The Netherlands Giessen B.V. te Giessen gedeponeerd ter bij de Kamer van Koophandel onder nummer 18055792. © Alamo Group The Netherlands Giessen B.V. 

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden uitgegeven door Koninklijke Metaalunie (ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal) aangeduid als METAALUNIEVOORWAARDEN, gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019. Uitgave van Koninklijke Metaalunie, Postbus 2600, 3430 GA Nieuwegein. © Koninklijke Metaalunie

De specialist in machines

Maaiboten

Maaiverzamelboten

Baggerboten

Amfibische machines

Elektrische machines

Het zit in onze natuur

Waarom Conver?

Wij zijn een fabrikant die grensverleggende machines ontwikkelt en produceert. Ons doel is om machines te maken die verantwoord waterbeheer mogelijk maken.

Met onze kennis en ervaring kunnen wij maatwerk leveren voor varende, amfibische en rijdende machines. Zo hebben wij diverse typen maaiboten, maaiverzamelboten en baggerboten ontwikkeld, die breed inzetbaar zijn in het water. Daarnaast hebben wij een speciale Conver boottrailer ontwikkeld. Als u de voorkeur geeft aan een amfibievoertuig, hebben we verschillende opties om u op elk terrein beter te laten presteren.

Innoveren is vooruitdenken. Op dit moment zijn wij bezig om machines te ontwikkelen waarbij het milieu minimaal belast wordt. Machines waarmee u ook in de toekomst maximaal kunnen presteren. Wij vinden het belangrijk om uw wensen te vertalen naar de beste oplossing. Ook dat zit in onze natuur.


Grensverleggend
Kennis & ervaring
Op maat gemaakt

Kom gerust langs voor een adviesgesprek