Voorwaarden

Inkoopvoorwaarden

Algemene inkoop- en (onder)aannemingsvoorwaarden van Alamo Group The Netherlands Giessen B.V. te Giessen gedeponeerd ter bij de Kamer van Koophandel onder nummer 18055792. © Alamo Group The Netherlands Giessen B.V. 

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden uitgegeven door Koninklijke Metaalunie (ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal) aangeduid als METAALUNIEVOORWAARDEN, gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019. Uitgave van Koninklijke Metaalunie, Postbus 2600, 3430 GA Nieuwegein. © Koninklijke Metaalunie

De specialist in machines

Varende machines

Amfibische machines

Rijdende machines

Het zit in onze natuur

Waarom Conver?

Wij zijn een producent die machines ontwikkelt en bouwt die grensverleggend zijn. Het is ons streven om machines te produceren waarmee op een verantwoorde manier invulling gegeven kan worden aan waterbeheer.

Door onze kennis en ervaring kunnen wij maatwerkoplossingen leveren voor varende, amfibische en rijdende machines. Zo ontwikkelen wij verschillende typen maaiboten, maaiverzamelboten en baggerboten die breed inzetbaar zijn vanaf het water. Voor de maaiboten hebben wij speciale Conver boottrailers ontwikkeld. Gaat uw voorkeur uit naar een amfibische machine, dan hebben wij mogelijkheden waarmee u op elk terrein beter uit bent. Dat geldt ook voor machines die op het land werken. Conver heeft verschillende rijdende machines, waaronder driewielers, rupsdragers en borstelmachines.

Wij zijn er van overtuigd dat innoveren de enige manier is om te overleven. Op dit moment zijn wij bezig om machines te ontwikkelen, waarbij het milieu minimaal belast wordt. Machines waarmee we ook in de toekomst maximaal kunnen presteren. Wij vinden het belangrijk om uw wensen te vertalen naar de beste oplossing. Ook dat zit in onze natuur.


Grensverleggend
Kennis & ervaring
Op maat gemaakt

Kom gerust langs voor een adviesgesprek