Missie en visie

Conver missie

Wij combineren kennis en ervaring met vakmanschap. Op die manier ontwikkelen en bouwen wij machines waarmee het mogelijk wordt om op een verantwoorde manier te beheren. Door continu te innoveren, verleggen wij de grenzen van onze dienstverlening en zijn zo bovendien in staat om te voldoen aan alle wettelijke eisen ten aanzien van beheer van openbare ruimten. Nu en in de toekomst.


Conver visie

We zijn een fabriek die machines ontwikkelt en bouwt die grensverleggend zijn. Het is ons streven om machines te produceren waarmee op een verantwoorde wijze invulling gegeven kan worden aan waterbeheer. Onderhoud aan infrastructuur dat noodzakelijk is om onszelf te beschermen tegen overstromingen, om te zorgen voor een goede afwatering of voor veiligheid langs de wegen.

Met de kennis die wij door de jaren heen opgebouwd hebben, zijn wij als geen ander in staat om maatwerkoplossingen te leveren. Ook daarin gaat Conver verder. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat innoveren de enige manier is om te overleven. Op dit moment zijn wij bezig om machines te ontwikkelen, waarbij het milieu minimaal belast wordt. Machines waarmee we ook in de toekomst maximaal kunnen presteren. Constant innoveren. Ook dat zit in onze natuur.

Benieuwd naar de mogelijkheden?