Constructeur - tekenaar

Ben jij die enthousiaste constructeur/tekenaar die het engineeringteam komt versterken? 

Conver ontwikkelt en bouwt grensverleggende machines waarmee op een verantwoorde manier invulling gegeven kan worden aan waterbeheer. Wij maken diverse varende, amfibische en rijdende machines. Machines waarmee nu en in de toekomst maximaal mee gepresteerd kan worden. Conver is één van de toonaangevende merken van Dutch Power Company. Tot deze groep behoren merken als Herder, Votex en Roberine. Dutch Power Company maakt deel uit van Alamo Group Inc.

In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar vakmensen of mensen die graag het vak willen leren. Voor het ontwikkelen, construeren en tekenen van onze machines, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en inventieve constructeur/tekenaar, als versterking van ons engineeringteam. 

De functie:

Je bent samen met een aantal collega’s verantwoordelijk voor het ontwerpen van machines en machineonderdelen. Je rekent aan bewegende en statische delen tot de optimale constructie is bereikt. Daarnaast ontwerp je hydraulische systemen van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Verder verzorg je de verslaglegging en documentatie welke noodzakelijk is voor de CE-certificering van de machines. Het uitvoeren van revisietekenwerk van bestaande machines en werktuigen behoort ook tot het takenpakket.

Het profiel:

  • Je bent creatief in het bedenken van technische oplossingen
  • Je hebt een werktuigbouwkundige achtergrond en relevante ervaring in de machinebouw
  • Je bent thuis in SolidWorks en Office programma’s
  • Ervaring met eindige elementenmethode is een pré
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je product
  • Je denkt en werkt op HBO niveau door opleiding of ervaring
  • Je bent leergierig en wil de machines van haver tot gort leren kennen

 Wij bieden:

Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor deze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze Recruiter Niels van der Koog, bereikbaar via niels.van.der.koog@werelds.nu of bel 073 – 75 066 19. Kijk hier voor meer informatie over Werelds in mens en werk.

Solliciteer hier

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Mechanical Engineer

Ben je creatief in het bedenken van technische oplossingen? Lees dan verder...

Tender Manager

Ben jij die proactieve en enthousiaste Tender Manager die wij zoeken?