Werken op maat

Conver heeft alle kennis in huis om ook klant specifieke opdrachten te maken. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Conver ontwikkelt en bouwt ook machines in opdracht. We denken met de klant mee en zijn daardoor in staat om klantspecifieke machines te bouwen. Het gaat om het samenspel met de klant wat, in combinatie met onze creativiteit, tot effectieve oplossingen leidt. Onze machines worden overal in de wereld gebruikt. Zo realiseerden wij bijvoorbeeld een boot voor de mechanische bestrijding van Waterhyacint in Oeganda.

Voor de Donau ontwikkelden we een speciale boot voor het verwijderen van drijfvuil en slib. Onze creativeit en technische kennis hebben we ook gebruikt om de C4 te bouwen. Deze werktuigdrager is ontwikkeld in samenwerking met haar eindgebruikers.

Zomaar wat voorbeelden waarmee we laten zien wat we voor onze klanten kunnen betekenen. Want wij worden niet alleen gedreven door techniek, maar ook door innovatie. En door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om machines voor u te ontwikkelen die betrouwbaar zijn. Of u nu werkt in een afwateringskanaal in Nederland, een rivier ergens in Europa of een groot meer aan de andere kant van de wereld. Wilt u onze wereld ook ontdekken? Maak dan vrijblijvend een afspraak om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Maak hier een afspraak

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Corona

Aangepaste maatregelen vanwege het Coronavirus

Mechanical Engineer

Ben je creatief in het bedenken van technische oplossingen? Lees dan verder...