Mechanical Engineer

Ben je creatief in het bedenken van technische oplossingen? Lees dan verder...

Conver ontwikkelt en bouwt grensverleggende machines waarmee op een verantwoorde manier invulling gegeven kan worden aan waterbeheer. Wij maken diverse varende, amfibische en rijdende machines. Machines waarmee nu en in de toekomst maximaal mee gepresteerd kan worden. Conver is één van de toonaangevende merken van Dutch Power Company. Tot deze groep behoren merken als Herder, Votex en Roberine. Dutch Power Company maakt deel uit van Alamo Group Inc.

In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar vakmensen of mensen die graag het vak willen leren. Wij op zoek naar een ervaren Mechanical Engineer. 

De functie:

In deze functie ben jij een belangrijke spil binnen de organisatie en het productieproces van de toonaangevende Conver machines. Je neemt enkel genoegen met de hoogste kwaliteit en het beste resultaat. Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor onder andere onderstaande werkzaamheden:

  • Ontwikkelen en ontwerpen van machines en onderdelen hiervan met behulp van Solid Works
  • Berekeningen maken aan dynamische en statische delen van de constructie
  • Ontwikkelen en ontwerpen van machine onderdelen aangaande bijvoorbeeld hydrauliek
  • Kostprijsbewaking bij het opstellen van alle technische specificaties voor een machine
  • Opstellen van verslagen en documentatie aangaande de CE-certificering van de machines
  • Uitvoeren van revisiewerk aangaande bestaande machines en mechatronische toepassingen

 Het profiel:

Je hebt een HTS-opleiding Werktuigbouwkunde of Mechatronica afgerond met, bij voorkeur, een aantal jaren relevante werkervaring binnen de machine- of apparatenbouw. Je bent creatief in het bedenken van technische oplossingen en ervaring met eindige elementenmethode is een pré. De aard van de werkzaamheden hebben betrekking op het gebied van “engineering to order” als ook aangaande de ontwikkeling van nieuwe machines. Op dit moment is Conver bezig om machines te ontwikkelen waarbij het milieu minimaal belast wordt.

Wij bieden:

Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor deze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse?

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze Recruiter Niels van der Koog, bereikbaar via niels.van.der.koog@werelds.nu of bel 073 – 75 066 19. Kijk hier voor meer informatie over Werelds in mens en werk.

Solliciteer hier

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Brand Manager

Jij bent de ambassadeur van Conver en gaat de bekendheid wereldwijd verder uitbouwen!

Harkboot

Conver en Harkboot gaan een exclusieve samenwerking aan!