Elektromonteur

Ben jij een topper in Elektrotechniek? Solliciteer dan direct!

Conver ontwikkelt en bouwt grensverleggende machines waarmee op een verantwoorde manier invulling gegeven kan worden aan waterbeheer. Wij maken diverse varende, amfibische en rijdende machines. Machines waarmee nu en in de toekomst maximaal mee gepresteerd kan worden. Conver is één van de toonaangevende merken van Dutch Power Company. Tot deze groep behoren merken als Herder, Votex en Roberine. Dutch Power Company maakt deel uit van Alamo Group Inc. In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar vakmensen of mensen die graag het vak willen leren.

De functie:

In de functie van Elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aansluiten en onderhouden van elektrotechnische producten en systemen van een machine/installatie.

  • Aan de hand van tekeningen en schema’s het plaatsen van een diversiteit aan elektrotechnische producten en systemen in een machine of installatie;
  • Bepalen van de routing van de bedrading en bekabeling
  • Aarden van elektrotechnische producten en systemen
  • Maken van berekeningen
  • Functioneel testen en controleren van de uitgevoerde werkzaamheden
  • Instellen en/of inregelen van parameters behorende bij elektrotechnische producten en systemen
  • Herstellen van storingen en afwijkingen binnen een machine of installatie

Het profiel:

Je hebt een technische opleiding op Mbo-niveau 3/4 Elektrotechniek of Mechatronica afgerond. Uiteraard kun je technische tekeningen lezen en je hebt duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast vind je het ook leuk om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van nieuwe machines en het verbeteren van prototypes. Het werk bevat uiteenlopende componenten en veel deelhandelingen.

Wij bieden:

Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor deze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse?

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze Recruiter Niels van der Koog, bereikbaar via niels.van.der.koog@werelds.nu of bel 073 – 75 066 19. Kijk hier voor meer informatie over Werelds in mens en werk.

Solliciteer hier

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Harkboot

Conver en Harkboot gaan een exclusieve samenwerking aan!

Allround Magazijnmedewerker

Weet jij van aanpakken en werk je nauwkeurig? Lees dan verder....